2019 május 22, Szerda Regisztrált programok: 212 | Regisztrált felhasználók: 313 
Szabadidõ-Programok Magyarországon
  » Kezdőlap  » Dél-Alföld » Családi  » Hírlevél  » Regisztráció  » Belépés 
Régió szerint:

Keresés
Custom Search


 

Családi 

:: Alkategóriák : Családi - Dél-Alföld // Ön egy archivált programot lát
Party | Koncert | Kiállítás | Vásár | Színház | Gyermek | Sport
Családi | Nyugdíjas | Egyesületek | Elõadás-Tanfolyam | Nõi | EgyébCsaládi - Dél-Alföld // Ez a program már elmúlt » Tovább az aktuális programokhoz

Esemény neve: Nemzetközi Repülõnap és Haditechnikai Bemutató 2010
Dátum: 2010.08.07 - 2010.08.08
Szervező: Honvédelmi tárca
Város: Kecskemét, 6000
Helyszín: Kecskeméti Repülõbázis - MH 59. Szentgyörgyi Dezsõ Repülõbázis
Cím: Reptéri út 4.
Telefon: 76 / 510-800
Belépő: gyermek: 2000.- felnõtt: 4000.-
Leírás: A honvédelmi tárca kiemelt rendezvényeként ismételten lesz Nemzetközi Repülõnap és Haditechnikai Bemutató Kecskeméten, 2010. augusztus 7-én, 8-án, a Repülõbázison.

Ez a program az évek során az Európa 5 legnagyobb repülõ bemutatóinak egyike, Közép-Európa legszínvonalasabb, leglátogatottabb légi parádéja rangot vívta ki magának.

Az idei esemény fényét emeli, hogy a résztvevõk programjaikkal köszöntik a 100 éves Magyar Katonai Repülés és az úgyszintén 100 éves Magyar Géprepülés jubileumát. Az évfordulók sorát gazdagítja a világhírû Frecce Tricolori repülõ kötelék születésnapja, ugyanis az olasz légierõ büszkesége 50 éves, amit Kecskeméten ünnepel majd.

A "repülõnapok kötelék sztárjai" a hazánkban törzsvendégnek számító Frecce Tricolori és a Török Csillagok valamint a horvát Vihar Szárnyai mellett, a lengyel Iskra Team, Kecskeméten elõször mutatkozik be a svájci Patrouille Suisse és a Breitling Team formáció. Már biztosan ott lesznek Kecskeméten Ausztria, Belgium, Csehország, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Olaszország, Románia, Svájc, Spanyolország, Szerbia, Szlovákia, Svédország, Törökország, USA, Ukrajna és a házigazda Magyarország légierejének képviselõi.

A repülés szerelmesei közelrõl tekinthetik meg majd a világ élvonalába tartozó, Kecskeméten elsõ ízben megjelenõ Szu-27-est, a már látott, de még mindig érdekesség Eurofighter, Rafale, F-16, F/A-18, F-15, JAS-39 Gripen típusú harci repülõgépeket, a világhírû helikoptereket és az elõzõ repülõnapon nagy tetszést aratott óriás szállítórepülõgépet, a C-17-est.

A hazai és külföldi katonai repülõ produkciók mellett több ország és hazánk polgári repülése is bemutatókat tart majd.

A regisztráció nem zárult le, még számos meghívott ország részvétele várható.

Ez a két nap nem csak a repülés földi és légi arzenálját kínálja, hanem a Magyar Honvédség teljes haditechnikai keresztmetszetét is felvonultatja. A résztvevõ országok száma, sokfélesége és a visszaigazolt géptípusok ismeretében egy minden eddiginél látványosabb és különlegesebb légiparádéra, egy egész napos, változatos családi programra számíthatnak az oda látogatók.

A program és a helyszín elõkészítése megkezdõdött, a repülõnapi belépõjegyeket 2010. április 23-ától lehet megvásárolni.

A jegyek ára a 2003. évi repülõnap óta változatlan, a felnõttjegy 4 000,- forintba, a gyermekjegy (14 éves korig) 2 000,- forintba kerül.

Csakúgy, mint eddig, az idén is, mind a felnõtt, mind a gyermekjegyek elõvételben 500,- forinttal kedvezõbb áron vásárolhatók meg, azaz 2010. augusztus 6-ig a felnõttjegyekért 3 500,- forintot, a gyermekjegyekért 1 500,- forintot kell fizetni.

A parkolás, a parkolókból a helyszínre,- és a visszaszállítás díja ismét benne van a jegyek árában.

A belépõjegyeket a Ticketpro országos hálózatában, valamint az összes ismert jegyirodában lehet megvásárolni. Interneten is lehet jegyet venni a www.ticketpro.hu oldalon.  Mindezeken túl külföldön is hozzá lehet jutni a belépõkhöz a nemzetközi Ticketpro és Eventim irodákban. 
  » Impresszum » Program Arhívum
Cmerek
Minden jog fenntartva! ©